Deel dit artikel
-

Nieuwe directeur StormMC

Denisa Kasová is per januari aangesteld als algemeen directeur van online marketingbureau StormMC. Zij neemt die functie over van interimbaas Michiel Kahmann. Oprichters Haico Pols en Sander Prinsen gaan zich richten op de strategische groei van het bedrijf. 

Kasová wordt in haar rol verantwoordelijk voor het dagelijkse management en de groei van StormMC. Prinsen: “Ze heeft ervaring in de marketing- en communicatiebranche op accountfuncties, op directieniveau en als ondernemer. Ze werkte voor reclamebureau Ogilvy en was in de afgelopen vijf jaar directeur van de business school Energy Delta Institute, onderdeel van de Gasunie.”

Pols en Prinsen krijgen na de inwerkperiode en de overdracht van hun taken meer ruimte om zich te richten op de strategie van hun bedrijvengroep. Daar vallen naast StormMC ook Storm Academy en Digital|Insights onder. “We zoeken naar synergie en kansen in de markt. Daarnaast zie je dat klanten steeds meer van de operationele zaken zelf in huis nemen. Dat wordt alleen maar meer, waardoor wij ons moeten bezinnen op onze toegevoegde waarde bij de klant.”

StormMC heeft momenteel 35 medewerkers en boekte over 2012 een omzet van 7,5 miljoen euro.

Deel dit bericht

1 Reactie

Thomas Storm

Gefeliciteerd.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond