Deel dit artikel
-

Nieuwe MacBook Pro met Touch ID en OLED strook

De nieuwe MacBook Pro belooft iets bijzonders te worden, verklapt Bloomberg. Naast Touch ID, bekend van de iPhone, krijgen de laptops van Apple een OLED strook.

Met Touch-ID kunnen gebruikers inloggen met hun vinger(afdruk), maar ook online betalen. De reden voor de OLED strook boven de functietoetsen is minder duidelijk, mogelijk wordt er informatie op weergegeven.

Ook wordt de MacBook een stuk dunner, maar niet zo dun als de MacBook Air. Op de zijkant van de unibody-behuizing komen daarom meerdere aansluitmogelijkheden, zij het mogelijk allemaal van het type USB-C.

De nieuwe MacBooks worden naar verwachting niet begin september aangekondigd, wanneer Apple zijn volgende iPhone onthult.

Deel dit bericht

1 Reactie

Martin

Iets bijzonders?! Hahaha, OMG…Apple loopt WEER achter de feiten aan, wordt nu wel heel triest: de Microsoft Surface heft allang biometrics ingebouwd, zowel fingerprint als facial recognition. En een OLED strook? In een tijd dat er al tig touch screen laptops zijn? Ik denk dat er moet staan “iets bijzonders voor Apple”, maar de rest van de wereld heeft dit al gezien. Wat en wanneer was de laatste echte innovatie van Apple? Ik mis Steve Jobs 🙁

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond