Deel dit artikel
-

Nieuwe single Madonna eerst uit als ringtone

De nieuwste single van Madonna, Hung Up, is pas op 17 oktober definitief te horen maar TMF gaat de single van maandag 26 september tot en met zondag 2 oktober al aanbieden als ringtone. Hij kan bij TMF worden gedownload. Ook wordt hij al aangeboden via MTV.com.

Vorige maand was de nieuwe single van De Jeugd Van Tegenwoordig al exclusief bij TMF te downloaden, maar nu zegt de zender een zelfde deal met een artiest te hebben van wereldformaat. De single “Hung up” van Madonna zal vanaf 17 oktober ook als eerste te downloaden zijn via de TMF Music download Shop op TMF.nl. De videoclip gaat op 24 oktober in premiere op TMF.

TMF toont vanaf vandaag een promo waarin te zien is hoe de kijker in het bezit kan komen van de ringtone van Hung Up. Deze is zowel monofoon (1,50 euro) polyfoon (2,20 euro) en als realtone (3,00 euro)beschikbaar. “‘Het geeft TMF kijkers de mogelijkheid om echt als allereerste de nieuwe Madonna te (laten) horen. Daarnaast is het een leuk voorbeeld van hoe TMF steeds vaker unieke, mobiele content aanbiedt,” zegt Branco Scherer, Manager Digital Media van MTV Networks.

De exclusieve release is tot stand gekomen door een samenwerking tussen MTV Networks en platenlabel Warner Music. De techniek, inclusief hosting en billing, wordt gefaciliteerd door MobileMoney te Zoetermeer.

Deel dit bericht

8 Reacties

Sander Klaassen

Wat een ongelooflijke tegenvaller is dit!! Wat voel ik me genept…Heb een Sony Ericsson K750 toestel waar ik overal realtones mee kan kopen…probeer ik dat nu via R Madonna en krijg ik nadat ik mijn bestelling binnen heb de melding dat mijn toestel niet geschikt is…

Yepster

@ Sander,Je kaart het grootste mobiele probleem van dit moment aan namelijk leuke, provider onafhankelijke mobiele content naar je mobieltje halen. Het kan betekenen dat je niet de juiste wap instellingen heb. Ik kan je adviseren om naar een provider onafhankelijke aanbieder te gaan om er wap instellingen te downloaden waarmee je hoogst waarschijnlijk wel de content kan ophalen. Ik heb altijd zeer goede ervaringen gehad met de wap instellingen van http://www.ringtones.nl/wap. Je wapt er tegen het normale tarief wat de telco je ook in rekening brengt.

Sander

Maar met andere producten van TMF heb ik totaal geen problemen….is dat misschien een andere leverancier???

Yepster

@ Sander,Denk van niet maar dat weet ik niet zeker. Het is inderdaad vreemd dat als je eerder wel iets via TMF hebt kunnen downloaden dat het nu niet lukt. Ik weet wel dat het downloaden van ringtones en games etc. veel moeilijker is geworden dan vroeger toen je alleen nog monofone beltonen had. Nu wil het steeds vaker niet lukken doordat de telco providers hun netwerken afschermen. Sleutel van de oplossing zou zijn dat er 1 open standaard voor mobiel komt en niet dat alle providers hun gebruikers dwingen alleen van hun mobiele portal gebruik te maken zoals nu het geval is. Je wil niet weten wat telco providers uithalen en zelfs toestellen van fabriek af laten manipuleren om hun klanten (mind you!) toegang tot andere netwerken te blokkeren. Ook gebruikers van Hi Prepaid kunnen niet wappen en dus ook geen realtones, polyfonics en games downloaden.Het is gewoon nog 1 grote chaos waar de telco providers de grootste schuld aan hebben….het bekende afromen van de markt….Het kan sowieso geen kwaad de juiste wapinstellingen naar de telefoon te halen dus dat zou ik altijd nog een keertje doen…Succes!

Sander

Heb het gedaan nog steeds zelfde resultaat…Heb nog maar eens een realtone besteld via TMF, zie dat dat een pagina van Tutch is, de pagina die ik kreeg bij Madonna was van mmWap????

Yepster

@ Sander, Ik ben erachter gekomen dat mmwap niet hetzelfde is als Tutch. De actie met Madonna is gedaan door MobileMoney want mmwap is de wap locatie van MM waar je content kan downloaden. Kennelijk heeft MM de zaken nog niet goed op orde wat wap instellingen betreft….

bucht

het is vooral een zeer slechte single. Gepikte riff (abba) die het nog een beetje leuk houdt Plus een ontzettend flauwe zanglijn van M zelf. Pure marketing. Nul muziek. Jammer.

Gast

Helemaal niet gepikt, Madonna heeft officieel toestemming aan ABBA gevraagd om de melodie van Gimme Gimme Gimme te gebruiken voor dit liedje.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond