Deel dit artikel
-

Nokia onthult drie nieuwe smartphones

Nokia heeft zojuist via een livestream drie nieuwe smartphones aangekondigd, die al waren verwacht omdat ze tijdens het Mobile World Congress zouden worden gelanceerd: de Nokia 8.3 5G als opvolger van de Nokia 8.1, de Nokia 5.3 als opvolger van de betaalbare Nokia 5.1 en de budgettelefoon 1.3 die 99 euro kost.

De Nokia 8.3 5G is volgens leverancier HMD Global de eerste wereldwijd werkende 5G Nokia-smartphone, vanwege het grote aantal frequenties dat wordt ondersteund, van 600 Mhz tot 3,8 GHz.

Het toestel is verder uitgerust met een PureView quad camera met ZEISS-lens en een krachtige accu.

Middenklaaer Nokia 5.3 beschikt over een quad-camera en een batterijduur van twee dagen.
Een groothoek- en macro lens maken close-ups en landschapsfotografie mogelijk.

De Nokia 5.3 draait uit de doos op Android 10 en geeft gebruikers sneller toegang tot (spraakhulpje) Google Assistant via een speciale knop.

De Nokia 1.3 tenslotte is de eerste Nokia smartphone met Camera Go en low-light AI image fusietechnologie, Gallery Go en een helder HD+ edge-to-edge scherm. Android 11 (Go-editie).

De Nokia 8.3 5G is vanaf de zomer 2020 in Nederland verkrijgbaar in de kleur Polar Night met een gemiddelde verkoopprijs van 599 euro voor 6GB/64GB RAM/ROM en 699 euro voor 8GB/128GB opslag.

De Nokia 5.3 is vanaf midden mei 2020 in Nederland verkrijgbaar in Cyaan, Sand en Charcoal met 4GB/64GB RAM/ROM-configuratie voor een gemiddelde verkoopprijs van 199 euro.

De Nokia 1.3 is vanaf april in Nederland verkrijgbaar in Cyaan, Sand en Charcoal voor slechts 99 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond