Deel dit artikel
-

Nominaties voor Bol.com, Hondenshop en Poster.nl

Bol.com, Hondenshop en Poster.nl zijn het meest genomineerd voor de publieksprijzen van de Thuiswinkel Awards. Genomineerd voor de vakprijzen zijn onder meer Hema, Zoover en Watmooi.nl.

De Stichting Thuiswinkel Awards maakte vrijdag de lijst met genomineerden bekend. Bol.com is in drie rubrieken genomineerd, Hondenshop en Poster.nl kregen elk twee nominaties.

Volgens de organisatie brachten 180.000 consumenten de afgelopen twee maanden in de eerste stemronden meer dan 635.000 keer hun stem uit. Internetters kunnen nu tot 26 maart stemmen op de genomineerden voor de publieksprijzen. Hun stemmen bepalen voor 50 procent wie de publieksprijzen in de wacht slepen.

Vakprijzen

Naast de publieksprijzen zijn er ook vakprijzen. Een jury met deskundigen onder leiding van Roel Pieper reikt de Starter Award, de Thuiswinkel Award en de Innovatie Award uit.

Genomineerd voor de vakprijzen zijn Hema, Sunweb, Wehkamp (Thuiswinkel Award), ABN Amro, KPN en Zoover (Innovatie Award), Anymobile, MiniMonkey en Watmooi.nl (Starter Award). De uitreiking van de Thuiswinkel Awards is op 27 maart in Noordwijk aan Zee.

Deel dit bericht

2 Reacties

Joke Vrolijk Corporate PR Wehkamp

Jammer dat wehkamp.nl in de aanhef van dit artikel niet wordt genoemd. Door 's lands grootste online warenhuis werden namelijk maar liefst 5 nominaties in de wacht gesleept, t.w. vier nominaties publieksprijzen in de categorieen Consumentenelektronica, Computer hard- & softwaren, Mode en Warenhuizen en daarnaast een nominatie voor de Vakprijs Thuiswinkel Award 2008! Voorwaar iets om trots op te zijn! Niet gek dus dat diverse collega's mij teleurgesteld mailden met de opmerking dat deze 5 nominaties in dit item niet terug te vinden zijn!

Bert

Echt top! Poster.nl is een hele goede webwinkel. Heb laatst hier een foto op doek besteld. Goede en snelle service. Gr. Bert

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond