Deel dit artikel
-

Online reisbureau Expedia opent nieuw kantoor in Amsterdam

De Expedia groep breidt haar activiteiten verder uit in Amsterdam. Er komen 120 nieuwe medewerkers in het nieuwe kantoor in de Gouden Bocht in Amsterdam, dat in het eerste kwartaal van 2014 wordt geopend. Ook het huidige marktmanagementteam verhuist naar de nieuwe locatie.

Volgens Frank Zijlstra, VP Global Financial Operations, heeft Expedia groep besloten een nieuwe locatie te openen in Amsterdam vanwege het aanwezige talent, de consistente arbeidsmarkt, de beschikbare talen en vaardigheden. Bij de uitbreiding van haar activiteiten werkt de Expedia groep nauw samen met Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) en haar regionale partner amsterdam inbusiness (aib).

Expedia’s nieuwe locatie is vooral bedoeld als Global Finance Operations center. Hier zal het netwerk van wereldwijde online reismerken, zoals Expedia and Hotels.com, en de supply-managementorganisatie worden ondersteund. Expedia heeft diverse vacatures, waaronder die van de functie Credit controller. Het bedrijf verwacht de komende twaalf maanden nog meer vacatures te hebben.

Deel dit bericht

1 Reactie

Gijs Vroom

Succes voor het AIB. Amsterdam concurreert met Dublin. Ik begreep dat Dublin zeer succesvol is in ‘red carpets’ voor internationaal opererende online bedrijven. Weet iemand de cijfers?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond