Deel dit artikel
-

Online treinplatform Erik de Zwart gestart

Radiomaker Erik de Zwart is zijn online streaming platform 24Trains.tv, met alles over treinen, officieel gestart. Het platform wordt meteen in drie talen in 160 landen aangeboden.

24Trains.tv richt zich exclusief op treinliefhebbers wereldwijd. Er zijn video’s, reisverslagen, documentaires, tutorials, magazines en boeken over treinen en modeltreinen te vinden.

Magazines en boeken worden eveneens gestreamed. Zelf noemt het platform zich een combinatie van Netflix en Blendle.

Het ontwikkelen van het platform heeft volgens De Zwart enkele jaren geduurd, en biedt natuurlijk ook mogelijkheden voor andere niche kanalen in de toekomst.

24Trains.tv is te bekijken op pc, tablet, smartphone, laptop en tv via chromecast en Apple Airplay.

Deel dit bericht

6 Reacties

Anieta van Baarle - Particulier

Beste Erik, ik zit al een tijdje met een verzameling treinen, sporen enzovoort. Deze zijn van mijn vader geweest. Hij is helaas (1 nov 2004) overleden. Al die tijd stond het bij mijn moeder op zolder. Nu is zij verhuist naar een appartement. Wij, de 4 kinderen, hebben er allemaal iets uitgehaald als herinnering. Dus het is niet allemaal compleet. Maar wat er nog is willen wij verkopen aan een echte liefhebber. Ik heb geen idee wat de waarde is maar, als wij er iemand blij mee kunnen maken mag het weg voor een redelijke prijs. Kan jij mij misschien helpen om dit waar te maken.
Ik hoor het graag.

Groetjes Anieta van Baarle

Hans Peperkamp - particulier

Ziet via: http://www.swr.de klik op: MENU klik op: SWR Fernsehen zap naar en klik: Sendungen A-Z klik op: Sendingen von A bis Z klik op: E klik op:Eisenbahn-Romantik en neem kennis van vele uitzendingen.Ziet via:youtube.nl (tik in) Worlds FASTEST Tains-Maglev “capable”of 3.500 km/h En via de Astra 19.2 Satelliet is er FTA(FREE TO AIR) De Duitse deelstaat TV zender SWR te ontvangen.Al jarenlang prachtige en vele opnames en informatie met alles wat met treinen,en model-trein-bouw te zien is.Een echte aanrader.

Hans Peperkamp - particulier

Het had zo mooi kunnen zijn:de ontlasting inzake de dagelijkse File’s vooral in de Randstad.Via de maglev magneet zweeftreinen met 430 km/h naar woonlocatie waar nog veel leefgenot aanwezig is in Nederland.Vooral het woonwerk verkeer zou dit een geweldige infratructuur kunnen zijn.Wat wel werkt in de aziatische landen.Ziet via Google.nl(tik in) wisselstroom treinen en zap en klik op: Het spoor veroudert,tijd voor een nieuwe bovenleiding. Van 1500 volt gelijkspanning naar 3000 volt gelijkspanning,kunnen er meerdere treinen rijden op een bepaalt traject.Ziet via YouTube.nl (tik in) wie Funktioniert eine Weichenheizung?.En zo lost de Duitse spoorwegen het vast vriezen van de wissels.

Hans Ravensbergen

Hallo,

Vorig jaar april is mijn broer overleden. Hij was in het bezit van en grote collectie treinen, spoor en dergelijke. Mijn schoonzuster heeft mij gevraagd om deze collectie te verkopen. Graag zouden wij in contact komen met een echte liefhebber.
Groeten Hans Ravensbergen.

Jansen

Catawiki is mogelijk een goed adres om treinen aan te bieden.

Bert Splint

beste Erik.
ik ken je nog toen we aan het schilderen waren in Hiversum bij de oude VPRO studios. heb toen nog een tijd met je gepraat over treinen.
heb nu een abonnement op24TRAIN.TV
ik vind het prachtig.
spoorse groeten Bert

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond