Deel dit artikel
-

OnLive Gaming van start in Nederland

OnLive heeft de OnLive Game Service beschikbaar gemaakt in Nederland, België en Luxemburg. Met deze dienst is het mogelijk om honderden games te spelen op vrijwel ieder apparaat met internet, zoals de nieuwste Philips tv’s met Android, lichte laptops, Macs en Android-tablets en -smartphones.

De OnLive-abonnementen – met meer dan driehonderd actie-avonturenspellen, first person shooters, strategische games, simulators, MMO’s, race- en sporttitels, volgens de aanbieder allemaal in eersteklas consolekwaliteit – zijn nu verkrijgbaar in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, België, Luxemburg en Nederland. In 2015 staat de uitrol in meer landen op het programma.

Het OnLive PlayPack-abonnement van 7,95 euro per maand omvat een bibliotheek van ruim 250 games die overall kunnen worden gespeeld, op vrijwel ieder apparaat met internet. Het nieuwe CloudLift-abonnement kost 5.95 euro per maand en maakt het mogelijk om de nieuwste pc-games op een groot aantal apparaten te spelen, rechtstreeks vanaf de krachtige OnLive-servers, dus zonder download. OnLive Games Bundle is een combinatie van beide, tegen een gereduceerd tarief van 9,95 euro per maand.

Op de IFA, Europa’s grootste consumentenelektronicabeurs, kondigde OnLive afgelopen september aan te gaan samenwerken met TP Vision.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond