Deel dit artikel
-

CES: Ook Samsung met eigen Surface Pro

Het succes van de Microsoft Surface is Samsung blijkbaar niet ontgaan. Op CES in Las Vegas kondigde het bedrijf de Galaxy TabPro S aan, een Windows 10 tablet voor ‘de meest productieve mobiele ervaring’.

De Galaxy TabPro S – 6,3 millimeter dun en bijna 700 gram – heeft het allereerste Super AMOLED-display voor Windows. Het multitouch display zorgt volgens Samsung voor diepere kleurcontrasten.

De tablet biedt met Windows 10 Home of Windows 10 Pro volgens Samsung ‘volledige pc-functionaliteit’. De meegeleverde keyboard-cover moet de gebruikservaring verrijken.

Onder de motorkap zit een Galaxy zit de nieuwste generatie Intel Core M-processor. Deze processor is ontworpen voor 2-in-1 tablets zonder ventilator en heeft een energieverbruik van slechts 4,5W.

Fast charging is verbeterd en laadt de batterij van de Galaxy TabPro S volledig op in 2,5 uur, terwijl een volle batterij bij normaal gebruik tot 10,5 uur meegaat.

Meegeleverd worden eventueel een multi-port adapter (HDMI, USB Type A & C) en Bluetooth Pen.

De Galaxy TabPro S is vanaf februari 2016 wereldwijd beschikbaar in twee versies. De Windows 10 Home-variant heeft een verkoopadviesprijs van 999 euro en de Windows 10 Pro-variant kost 1.099 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond