Deel dit artikel
-

Opnieuw Britse overname Lost Boys Icon

Opnieuw een overname voor LB Icon in het Verenigd Koninkrijk. Het gaat om Object 1, een bedrijf dat is gespecialiseerd in webdesign en contentmanagment. Het is de tweede overname van LB Icon in het Verenigd Koninkrijk in korte tijd. Onlangs werd ook al een bod uitgebracht op de Aspect Group. Financiële details over de overname van Object 1 zijn niet bekendgemaakt door LB Icon.

Object 1 zal verder geïntegreerd worden in de Britse activiteiten van LB Icon. Eerder deze maand bracht LB Icon, het fusiebedrijf van het Nederlandse Lost Boys en het Zweedse Icon Medialab, al een bod uit op alle uitstaande aandelen van de Aspect Group.

Dat bedrijf is gevestigd in Londen en werd opgericht in 1995. Dat deed in de afgelopen twee jaar ook al verschillende overnames in het Verenigd Koninkrijk zoals Proteus, Blue Wave en Nettec Solutions overgenomen.

Object1 heeft met name klanten in de openbare en in de financiële sector. Klanten van Object 1 zijn onder meer: Dresdner Kleinwort Wasserstein, Nomura International, het Department for Skills and Education, The Food Standards Agency, de NAVO en Oxford University Press.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond