Deel dit artikel
-

Oprichters United Wardrobe en Housing Anywhere investeren in Facebook Events-uitdager BASH

Sjuul Berden en Thijs Slijkhuis, mede-oprichters van United Wardrobe, en Niels van Deuren, oprichter van HousingAnywhere, investeren in startup BASH. Die haalt 360.000 op voor een nieuwe app voor organiseren van feestjes na corona.

BASH is in juli 2020 opgericht door een groep van vijf jonge ondernemers die elkaar leerden kennen in Amsterdam en tijdens hun studie aan de TU Delft. Zij merkten dat ze Facebook alleen nog voor events gebruikten en zochten een alternatief.

BASH maakt het mogelijk om gemakkelijk een feestje in de app te organiseren en de uitnodiging te versturen met een linkje via WhatsApp. Gasten hoeven geen account aan te maken.

BASH is een soort Tikkie voor events, aldus CEO Joris Oudejans, ‘en je kunt alles wat je ook met Facebook Events kon, plus dat je gasten via verschillende apps kunt uitnodigen en dat niet iedereen op hetzelfde platform hoeft te zitten.’

De investeerders verwachten dat er concurrenten zullen opstaan, maar hebben vertrouwen in het team van BASH om de grootste te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond