Deel dit artikel
-

Panasonic 4K televisies draaien op Firefox OS

De nieuwe serie breedbeeldschermen van Panasonic heeft een kersverse gebruikersomgeving gekregen onder de naam Home Screen 2.0. Die is gebaseerd op Fire OS, bekend van de mobieltjes.

Content wordt weergegeven op ‘borden’ (Live TV, Apps en Devices) en de gebruiker kan het startscherm aanpassen door er favoriete content en apps aan vast te pinnen. Ook heeft het platform een nieuwe zoektool.

Het nieuwe aanbod omvat de vlaggenschipserie 4K Pro CX800 en de serie gebogen CR850-tv’s.

De Wide Colour Phosphor-schermen zorgen volgens het Japanse bedrijf voor ‘levendige en realistische tinten’. Local Dimming Pro in de CR850- en CX800-series verbetert het contrast door de helderheid van afzonderlijke segmenten van de LED-verlichting aan te passen.

Met TV Anywhere en de nieuwe Media Center App van Panasonic (alleen in de CR850-, CX800-, CR730-, CX750-, CX700-, CX680 en CX670-series) kun je de ontvanger van je tv overal ter wereld livetelevisieprogramma’s laten streamen naar smartphone of tablet.

In-House TV Streaming maakt het mogelijk om programma’s van de hoofdtelevisie gemakkelijk te streamen naar een tweede toestel, tablet of smartphons. En dan hoef je nog niet eens naar hetzelfde toestel te kijken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond