Deel dit artikel
-

PostNL gaat bezorgen voor Mediq

PostNL gaat bezorgen voor Mediq, een grote speler in medische hulpmiddelen en zorgoplossingen. Mediq meent dat het door de samenwerking de thuisbezorgservice beter kan optimaliseren en klanten voordelen bieden zoals extra notificatiemogelijkheden, meer zicht op de bezorgstatus en bezorgingoplossingen op maat.

Vanwege de vergrijzing, toenemende zorgvraag en de verplaatsing van ziekenhuiszorg naar huis is er een steeds grotere vraag naar thuislevering van medische hulpmiddelen, stelt Mediq.

Naast maximale focus op leverbetrouwbaarheid moet de samenwerking tussen beide partijen onder andere zorgen voor meer flexibiliteit in de aflevertijden, optioneel gebruik van de PostNL-afhaalpunten en via Valid Express voor een speciaal bezorgnetwerk voor specifieke groepen mensen met aanvullende behoeften voor de bezorging.

Mediq wil de samenwerking met PostNL verder uibouwen. Mediq Medeco, het bedrijf dat producten en diensten levert aan onder andere ziekenhuizen, zorginstellingen, thuiszorg en eerstelijnspraktijken, maakt sinds juni jl. al gebruik van pakketbezorging door PostNL.

Deel dit bericht

2 Reacties

Kees

Mooie opdracht voor de post. Ik hoop alleen dat de bezorgers er rekening mee houden dat ze veel langer moeten wachten aangezien het hier veelal minder validen zijn die er langer over doen om de deur te bereiken.

Dion

Nog effe dan is post.nl overal marktleider in en dan zul je zien bezorgkosten stijgen want ze buitte nu de zpp helemaal uit .
Ik hoop dat de instanties hier een stokje voor steken .
Arrogantie ten top bij post.nl.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond