Deel dit artikel
-

Registratie voor Accenture Innovation Awards geopend

Accenture opent officieel de registratie voor de Accenture Innovation Awards. Het jaarlijkse programma, dat in 2018 voor de twaalfde keer wordt georganiseerd, onderscheidt impactvolle innovaties. Zowel startende ondernemers als start-up-initiatieven binnen grote bedrijven kunnen zich aanmelden. De inschrijving loopt tot en met 30 juni 2018.

Het aantal categorieën waarin de awards worden uitgereikt, is dit jaar teruggebracht tot acht thema’s: Health, Nutrition, Climate, Living & Working, Security, Education, Mobility en Finance.

Alle initiatieven, uit binnen- en buitenland, worden beoordeeld door een onafhankelijke jury.

In de week van 3 tot en met 7 september 2018 komt de jury bij elkaar met een geselecteerd aantal van 25 innovatiebeloften binnen elk thema. Aan het eind van de bijeenkomsten worden de tien halvefinalisten voor elk thema bekendgemaakt.

Op donderdag 4 oktober 2018 pitchen de halvefinalisten hun innovatie tijdens de Innovation Expo in Rotterdam; de top vijf binnen elk thema krijgt een plek in de finale.

De finale vindt plaats tijdens de Accenture Innovation Awards op 2 november 2018. Hier houden alle finalisten hun 1-minuutpitch voor de jury, in de hoop een Blauwe Tulp-award te winnen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond