Deel dit artikel
-

Reorganisatie IP iMedia

IP iMedia, de verkooptak van RTL iMedia, verliest zijn zelfstandigheid. Het bedrijf wordt geïntegreerd binnen IPN, de verkoopmaatschappij van Holland Media Groep (HMG). Commercieel directeur Pim Koldenhof zal per 1 februari vertrekken. Dat heeft HMG gisteren bekend gemaakt.

Volgens HMG is de missie van IP iMedia voltooid. Deze bestond uit het tot "commerciële wasdom" brengen van de interactieve media van HMG. Financieel gaan de zaken na één jaar voor de wind, stelt HMG. RTLiMedia zou in zijn eerste operationele jaar boven verwachting hebben gepresteerd. "Ondanks de terugval van zowel de ICT- als de reclamemarkt", aldus een persverklaring van HMG. Volgend jaar moet de organisatie break-even draaien. Voorheen was dit de doelstelling voor 2003.

Pim Koldenhof is naast commercieel directeur van IP iMedia ook ad interim commercieel directeur van nieuwszender RTL Z. Deze functe zal hij tot 1 maart blijven uitoefenen.

Eerder werd bekend dat Rik Rensen, directeur van RTL iMedia, per 1 april vertrekt. Hij wordt de nieuwe hoofdredacteur van NOVA. Het is nog niet bekend wie hem opvolgt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond