Deel dit artikel
-

Roos Tabak nieuwe CEO Abovo Media en Maxlead

Roos Tabak is per 30 maart aangesteld als nieuwe CEO van mediabureau Abovo Media en online marketingspecialist Maxlead.

Tabak was hiervoor commercieel directeur bij YoungCapital. Nadat ze haar vertrek daar aankondigde, werd ze benaderd door Kees Verbeek van Abovo. Hij had in september 2019 Maxlead gekocht en wil de bedrijven naast elkaar oplijnen.

Verbeek en compagnon Marinus Zoutendijk blijven eigenaar van Abovo Media en Maxlead en zijn begonnen met de overdracht van de dagelijkse aansturing aan de nieuwe CEO.

Tabak over haar opdracht: “De twee bedrijven functioneren hartstikke goed op zichzelf. Met integraties is echter nog wel winst te behalen. Als we grote stappen willen zetten in de toekomst zal er ook een gemeenschappelijke directie boven de bedrijven moeten komen. In de operatie blijven ze vooralsnog naast elkaar staan.”

Het media- en marketingbureau hebben ruim vijfduizend klanten in portfolio en zijn volgens de nieuwe directeur breed gespreid over alle branches. Niettemin is het effect van het coronavirus bij media- en marketingbedrijven goed merkbaar. “We delen nu veel kennis, investeren in relaties en hebben een ‘resetproduct’ ontwikkeld voor als klanten weer aan de slag kunnen. Daarmee kunnen ze meteen goed van start.”

Bij Abovo Media en Maxlead werkt 250 man. Ze beheren 200 miljoen euro aan media- en consultancybestedingen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond