Deel dit artikel
-

Ruim 550 restaurants met eigen bezorging bij Deliveroo

Ruim 550 restaurants met eigen bezorging hebben zich in het afgelopen jaar aangemeld bij Deliveroo. De Marketplace+-dienst van het bedrijf biedt restaurants de mogelijkheid om bestellingen via het Deliveroo-platform te laten verlopen om vervolgens de bestelling te leveren door eigen bezorgmedewerkers. Daarvoor had het techbedrijf alleen partnerships met restaurants die zelf geen bezorgers hebben.

Klanten kunnen via het platform bestellen bij ruim 550 restaurants die hun eigen bezorging verzorgen, maar Deliveroo wil daar voor het einde van 2019 nog honderden restaurants aan toevoegen.

De restaurants kunnen zelf bepalen of ze een minimaal bestelbedrag in rekening willen brengen of bezorgkosten rekenen. Deliveroo biedt een groot aantal restaurants aan dat geen bezorgkosten rekent. Individuele restaurants met eigen bezorging maken in aantallen het meest gebruik van Deliveroo, daarna volgen de restaurantketens.

De restaurants met eigen bezorging zijn inmiddels beschikbaar in alle Nederlandse steden waar Deliveroo actief is. In Amsterdam, Den Haag en Eindhoven worden de meeste Marketplace+-bestellingen geplaatst. De meest populaire gerechten die via Marketplace+ worden besteld zijn pizza’s, burgers en Indiaas eten.

Verwacht wordt dat de dienst dit jaar met 125 procent groeit.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond