Deel dit artikel
-

Samenwerking AOL en Plaxo

Internetprovider America Online gaat z'n abonnees meer controle geven over hun persoonlijke contactgegevens. Het bedrijf gaat hiertoe samenwerken met Plaxo, een bedrijf dat een technologie aanbiedt waarmee internetters automatisch hun elektronische adresboeken kunnen bijhouden.

AOL komt met de service nu het met andere grote internetaanbieders als Yahoo, msn en Google strijdt om de gunst van de internetgebruiker. Door het aanbieden van een goede mogelijkheid om persoonlijke gegevens bij te houden hoopt AOL z’n klanten iets extra’s te kunnen bieden.

De technologie van Plaxo gaat AOL-gebruikers in staat stellen om onder meer snel telefoonnummers, e-mails en sms-berichten van contactpersonen te vinden. Verder kan worden gezocht naar fysieke adressen en kunnen gebruikers met de technologie via instant messaging of internettelefonie met anderen communiceren.

Vorig jaar ging nog het gerucht dat AOL Plaxo wilde kopen. Dat gerucht werd verspreid door Jason Calcanis, maar lijkt vooralsnog uit de lucht te zijn gegrepen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond