Deel dit artikel
-

Samsung Galaxy Fold alsnog in Nederland

Samsung introduceert de Galaxy Fold alsnog in Nederland. Met zijn opvouwbare 7,3 inch Infinity Flex Display levert de Fold volgens Samsung ‘ongekende ervaringen’.

De Fold werd eerder dit jaar al aan de Nederlandse pers voorgesteld, en vervolgens ingetrokken nadat er defecten waren geconstateerd. De Fold blijft breekbaar, maar de mankementen van weleer zouden zijn verholpen.

De Fold was al enige tijd verkrijgbaar in andere landen, maar het verhaal dat er al 1 miljoen exemplaren zouden zijn verkocht bleek niet waar. Samsung sprak eerder wel de hoop uit een half miljoen exemplaren in 2019 te verkopen. Het is zeer de vraag of dat aantal wordt gehaald.

De Samsung Galaxy Fold is in de kleur Cosmos Black vanaf 20 december te bestellen voor een verkoopadviesprijs van 2020 euro bij de Samsung Experience Store, Samsung e-store, KPN en T-Mobile. Vroege bestellers ontvangen bij aankoop van een Galaxy Fold gratis Galaxy Buds ter waarde van 149 euro en een Aramid Fiber Slim Cover. Vanaf 10 januari is de Fold ook in de winkels verkrijgbaar.

Deel dit bericht

2 Reacties

M.

In geen tweeduizend en twintig jaar ga ik daar dat bedrag voor betalen.

Arno

Ik wacht op de opvouwbare nieuwe Motorola STARtec. beam me up scotty!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond