Deel dit artikel
-

Seats and Sofas belangrijkste nieuwkomer merkenoverzicht Facebook

Seats and Sofas is de opvallendste nieuwkomer in het maandelijkse overzicht van 25 grootste Nederlandse merken op Facebook.

Ajax blijft de grootste. Nadat ze enkele maanden geleden verschillende pagina’s hebben samengevoegd, hebben meer dan 420.000 fans en zijn daarmee ruim twee keer zo groot als de nummer twee op de lijst VakantieVeilingen die richting de 200.000 fans gaat. Ook de voetbalclubs FC Twente, Feyenoord en PSV behoren tot de top 25, die wordt samengesteld door Peter Minkjan van FacebookPro en Yes2web.

Opvallende nieuwe binnenkomer is volgens Minkjan Seats and Sofas. De pagina is slechts enkele maanden oud en heeft nu al meer 112.000 fans. Hoe ze daar aan zijn gekomen is niet duidelijk, maar het feit dat veel van de fans uit Rusland en Azië komen doet vermoeden dat er fans gekocht zijn. De interactie op de pagina is met een interactie per duizend fans (IPM) van 0.08 bedroevend laag.

Andere pagina’s die ook flink zijn gestegen in fan-aantal zijn Lidl Nederland en Chocomel. Lidl heeft met display advertising en grote winacties veel nieuwe fans vergaard en Chocomel heeft in februari honderden opwarmpakketten weggegeven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond