Deel dit artikel
-

Shake-in

Active ISP
Met de overname van La Dot betreedt het Noorse bedrijf Active ISP de Nederlandse markt voor webhosting. Active ISP zegt de grootste webhoster in Europa te willen worden. Het richt zich daarnaast op internettoegang via breedband en e-commerce. LaDot nam vorig jaar Freehosting.nl over. Investeerder in LaDot is ondermeer Renessence, dat op zijn beurt weer deels eigendom is van Nina Brink.

NetworkforGood.org
Yahoo, AOL Time Warner en Cisco zijn begonnen met een portal voor goede doelen. Internetters kunnen er geld doneren aan maar liefst zevenhonderdduizend goede doelen, betaling gebeurt ondermeer via een creditcard. Ook is het mogelijk om te zoeken in een database met vrijwilligersbanen. NetworkforGood.org is geen reactie op de aanslagen van 11 september, voorbereidingen waren al een jaar in gang.

Oibibio.nl
Met een productassortiment van new-age artikelen en diensten is deze maand Oibibio.nl van start gegaan. De site bestond al, maar besloot zich om te vormen tot een webwinkel. NetValley beheert de site, deze participatiemaatschappij nam de de failliete boedel van het voormalige Oibibio over.

Intermediair.nl
Het stopzetten van de VNU carrière-portal Newmonday.com ging niet geheel vlekkeloos. Eerst waren er de Belgen die stelden dat ze vrolijk verder zouden gaan met Newmonday.be, vervolgens bleek ook de Nederlandse vestiging de zaak niet stop te zetten. De nieuwe naam in Nederland bleek een oude bekende: Intermediair.nl.

Autoclick.nl
De naam zegt het al, veel auto's bij Autoclick.nl. Duizenden zeer jonge auto's uit Duitse voorraden, aldus het bedrijf. Alleen merken uit het bovensegment, zoals Mercedes, BMW en Audi, met de meesten hooguit twintigduizend kilometer op de teller en niet meer dan een jaar oud. Met deze focus hoopt Autoclick.nl zich te onderscheiden van de concurrentie. Het richt zich met name op zakelijke rijders en biedt daarom ook lease-mogelijkheden aan.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond