Deel dit artikel
-

Shop2market krijgt commercieel directeur, meer buitenland

Laurens Bushoff wordt commercieel directeur en mede-eigenaar in Shop2market. Zijn voornaamste taak wordt het vergroten en bestendigen van de buitenlandse operaties.

Zojuist maakt Shop2market bekend dat het naast de algemeen en technisch directeur ook een commercieel directeur aanstelt. De contacten met Laurens Bushoff lagen er al langer, aangezien zijn bedrijf Swyf de productfeeds van Shop2market gebruikt. Bushoff gaat zijn internationale expertise aanwenden om zijn nieuwe werkgever te helpen groeien.

Die groei moet vooral uit het buitenland komen. De activiteiten in Duitsland en Frankrijk, dat al goed is voor de helft van de bezoekersaantallen, worden uitgebreid. In Engeland en Scandinavië worden nieuwe kantoren opgezet.

Algemeen directeur Uriël Ballst heeft zich vrijgemaakt uit de Nederlandse operaties om Bushoff in het buitenland bij te staan. “We gaan per land op zoek naar een country manager en strategische partners. Daar ligt de eerste focus. Daarnaast gaan we de contacten met internationale partners verstevigen. We onderhouden nu contacten met lokale kantoren, maar willen op een hoger niveau samenwerken.”

Shop2market is een specialist op het snijvlak van productfeeds en online marketing in e-commerce.

Foto: vox efx (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond