Deel dit artikel
-

Simyo rekent op 10.000 vriendendeal webshops

Sim Only provider Simyo hoopt dit jaar ruim 10.000 webshops te openen waar Simyo-klanten zelf abonnementen aanbieden. Via die speciale webshop is de VriendenDeal af te sluiten; een regulier Simyo-abonnement voor vrienden en familie. De korting bedraagt 10 euro.

Vorig jaar werd een kleine groep klanten benaderd met de mogelijkheid om een webshop te openen. Inmiddels hebben klanten 2600 webshops geopend. Nu wordt het programma uitgerold onder alle Sim Only-klanten. De provider verwacht in 2014 dat ruim tienduizend klanten een eigen Simyo-shop zullen openen.

Het idee van de webshops is ontstaan omdat Simyovaak het verzoek kreeg van klanten om het merk onder bekenden te promoten.

Simyo is een Sim Only voordeelprovider die gebruik maakt van het KPN netwerk. Bij Simyo kunnen klanten al hun telecomzaken volledig online regelen: aanmelden, opzeggen, bundels verhogen en verlagen via www.simyo.nl.

Deel dit bericht

1 Reactie

Arne

Wel goed over nagedacht. En qua vergoedingen goedkoper dan affiliatemarketing in ieder geval. Ben benieuwd naar de resultaten straks.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond