Deel dit artikel
-

Sovendus open voor Belgisch e-commerce

Sovendus gaat vanaf volgende week ook de Belgische markt bedienen met zijn reclamediensten voor webwinkels.

Op de Webshop Vakbeurs in Mechelen toont het van oorsprong Duitse bedrijf Sovendus zich aan de lokale markt. Dan zullen winkeliers zien hoe ze vanaf de bedankpagina’s in hun shops, die worden getoond aan het einde van een transactie, extra geld kunnen verdienen. Bovendien helpen ze collega-ondernemers aan nieuwe klanten.

Het marketingbedrijf is al enkele jaren actief in Nederland, via een licentie van het hoofdkantoor. De managing director is Marko Dobroschelski, directeur van Daisycon, en country manager Nederland en België is Daan van der Hofstede.

Dobroschelski: “In Nederland hebben we een netwerk van 130 aangesloten shops en in België zitten we op zeventien. Dat zijn veelal Nederlandse klanten die naar het zuiden willen.”

Van der Hofstede: “Shops wisselen klanten uit via hun bedankpagina’s. Daar tonen ze een overzicht tijdelijke, exclusieve aanbiedingen die nergens anders zijn te vinden. Het aanbod is gestoeld op relevantie en populariteit. In een dameswinkel zul je niet snel op een boormachine worden gewezen.”

Sovendus deelt in België zijn kantoor met Daisycon en Affiliprint.

Foto: Nan Palmero (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond