Deel dit artikel
-

Speurders.nl blaast nieuw leven in dagaanbiedingen

Online advertentieprikbord Speurders.nl begint weer met dagaanbiedingen om meer verkeer naar de site te trekken.

Met de toevoeging van dagaanbiedingen gaat de advertentiesite van De Telegraaf Groupon en Marktplaats achterna. Speurders.nl start met dagaanbiedingen. Er worden producten getoond die met grote kortingen worden verkocht, soms tot honderd procent, onder de voorwaarde dat er een x-aantal mensen deelneemt aan de actie.

Hiermee probeert Speurders meer verkeer naar de site te krijgen en zijn positie ten opzichte van Marktplaats.nl te vergroten. De deals zijn nationaal of gericht op een of meerdere van een groep van zestien steden.

Het bedrijf lijkt hiermee een late toetreder, aangezien bijvoorbeeld Marktplaats en bol.com dit model al sinds begin 2011 toepassen. Het is echter een oud paard dat van stal wordt gehaald.

Speurders was in 2007 namelijk een van de eerste partijen die dagelijks e-mails ging versturen met dagaanbiedingen, een model dat toen populair werd gemaakt door iBood. In samenwerking met Hermans Retail werd toen iedere dag een e-mail aan geregistreerde gebruikers verstuurd met speciale kortingsacties. De zogeheten Dagknallers hebben toen een jaar bestaan.

Foto: Gareth Williams (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Tako

Een logische stap. Dit zijn dezelfde deals als op Groupdeal.nl waarin de Telegraaf een belang heeft.

Kasper de Wijs

Ja, het is gewoon een skin die over Groupdeal.nl is geplaatst, dat zie je ook aan de broncode. Ik geef ze overigens geen ongelijk om dit te doen, maar een echte nieuwe dagaanbiedingen site is het dus niet.

Sander

Helaas niks nieuws inderdaad. Gewoon groupdeals.nl met een andere layout.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond