Deel dit artikel
-

Startupbootcamp op zoek naar veelbelovende e-commercestartups

Startupbootcamp is gestart met de werving van nieuwe startups voor het nieuwe E-commerce-programma, dat op 10 oktober begint. Om de tien beste E-commerce-startups van dit moment te vinden, organiseert Startupbootcamp een FastTrack Tour langs negen Europese steden.

Gedurende het acceleratietraject krijgen tien geselecteerde startups volgens Startupbootcamp toegang tot de ‘beste experts’ op het gebied van E-commerce. Na drie maanden pitchen de startups hun business-ideeën op Demo Day aan meer dan tweehonderd investeerders. Deze editie is Demo Day op 20 januari 2017.

De FastTrack tour wordt een informeel evenement waar startups de kans krijgen om zichzelf voor te stellen, andere ondernemers te ontmoeten en één-op-één-feedback te ontvangen van experts uit de industrie. De tour wordt geleid door Marc Wesselink (te volgen op Twitter via #Flyingsegman), selectie- en alumni-partner van Startupbootcamp.

De FastTrack Tour gaat langs Amsterdam, Eindhoven, Barcelona, Lissabon, Hamburg, Rome, Manchester, Londen en Helsinki. Aanmelden voor de Tour en voor de eerste selectie van het E-commerce-programma kan via de website van Startupbootcamp. De aanmeldingsperiode sluit op 29 juli.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond