Deel dit artikel
-

Startupgezant Constantijn van Oranje zet werk voort

Minister van Economische Zaken Henk Kamp heeft Constantijn van Oranje uitgenodigd nogmaals voor anderhalf jaar het mandaat van StartupDelta Special Envoy te aanvaarden. Die heeft de uitnodiging inmiddels aanvaard.

‘Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat in StartupDelta en mij is gesteld en zie er naar uit om ons werk voort te zetten en verder te intensiveren,’ laat hij weten. ‘Innovatie en ondernemerschap zijn essentieel voor de concurrentiekracht van Nederland. Alle elementen zijn aanwezig om van Nederland het meest innovatieve en open startup land van Europa te maken.’

Constantijn van Oranje is initiatiefnemer van StartupFest Europe. De tweede editie van StartupFest Europe vindt plaats van 25 tot 28 september op verschillende locaties in Nederland. StartupFest Europe heeft ten doel om ondernemers, investeerders en bedrijfsleven te verbinden om innovaties versneld naar de markt te brengen.

Het centrale evenement CapitalFest op 27 september in de Beurs van Berlage draait om matchmaking tussen startups en 140+ internationale investeerders. Sprekers zijn o.a. MP Rutte, Boyan Slat (The Ocean Cleanup), Werner Vogels (Amazon), Deep Nishar (MD tech investeringsfonds Softbank), Kees Koolen (EQT, voormalig CEO Booking.com), Slava Rubin (Indiegogo).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond