Deel dit artikel
-

T-Mobile openbaart iPhone-abonnementen

T-Mobile Nederland heeft dinsdagmiddag de abonnementen voor de iPhone 3G bekendgemaakt. Consumenten betalen dertig euro per maand met het goedkoopste abonnement voor 150 belminuten en sms’jes, waarbij de 8GB iPhone 3G tachtig euro kost.

Bij de twee andere abonnementen, met 300 en 500 belminuten en sms’jes, kost de 8GB-versie van de iPhone maar 1 euro. De Bundel 300 kost 44,95 euro en de Bundel 500 kost 64,95

De toestelprijzen voor de 16 GB-versie zijn telkens het dubbele, respectievelijk 19,95, 79,95 en 159,95 euro. De bedragen gelden voor 2-jarige abonnementen. De verkoop start op 11 juli. Volgens marketingdirecteur Bart Weijermars van T-Mobile is de belangstelling voor iPhone 3G ‘echt overweldigend’.

De telecomaanbieder heeft technische aanpassingen in zijn systemen gemaakt zodat ook de dienst Visual Voicemail werkt. Het gebruik hiervan is gratis. Dat geldt ook voor inloggen met de iPhone om 1400 Wifi-hotspots van T-Mobile.

De downloadsnelheid via HSDPA is maximaal 2 mbps en de uploadsnelheid is maximaal 384 kbps. Deze snelheden zijn flink hoger dan wat T-Mobile nu aanbiedt aan consumenten via de Pocket Internet-abonnementen. Door de samenvoeging met het Orange-netwerk zal de dekking volgens T-Mobile de komende tijd nog flink verbeteren. Het bedrijf wil uiteindelijk ‘het beste netwerk van Nederland’ hebben.

Gebruik van dataverkeer op de iPhone is volgens het bedrijf volledig onbeperkt. De provider denkt nog na over nieuwe tarieven voor gebruik van mobiel internet in het buitenland. De iPhone 3G op vakantie gebruiken blijft namelijk peperduur.

Voor bestaande T-Mobile-klanten is er geen speciale regeling om snel aan een iPhone te komen. Zij kunnen pas aan het eind van hun contractsperiode voor de Apple-telefoon kiezen.

Zakelijke klanten betalen bij het Zakelijk Optimaal groepsabonnement 16,39 euro voor Pocket Internet Totaal Plus, plus een wisselend bedrag per geactiveerde iPhone. De snelheid van mobiel internet ligt bij zakelijke klanten lager. De prijzen van de toestellen bij zakelijke abonnementen heeft T-Mobile nog niet bekendgemaakt.

De iPhone zal in elk geval in de T-Mobile-winkels te koop zijn, maar pas volgende week worden daarover nadere mededelingen gedaan.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond