Deel dit artikel
-

Takeaway.com sponsor van UEFA EURO 2020

Takeaway.com wordt een van de sponsoren van het EK Voetbal dat in 2020 in meerdere Europese landen wordt gespeeld.

De Europees werkende maaltijdbezorger is een zogeheten ‘Official Partner of UEFA EURO 2020‘. Dat geeft het bedrijf van Jitse Groen meerdere vehikels om de Europese zichtbaarheid van zijn bedrijf te vergroten. Naast uitzendrechten voor sponsoren krijgt het bedrijf ook reclameruimte in stadions, duizenden tickets om naar eigen idee te verstrekken en ‘player escort experiences’ voor kinderen.

Het is niet bekend hoeveel Takeaway.com voor de sponsordeal betaalt.

De nieuwe EK-sponsor wordt zichtbaar voor een cumulatief publiek van vijf miljard man die naar de wedstrijden zal kijken en drie miljoen toeschouwers in de stadions.

Opvallend is dat er meer speelsteden zijn in Just Eat-landen dan in Takeaway.com-landen. Takeaway.com is actief in EK-steden in Nederland, Duitsland, Hongarije en Roemenië en daarnaast in zeven landen waar het zelf geen activiteit heeft. Just Eat daarentegen heeft posities in Engeland, Ierland, Denemarken, Italië en Spanje, maar daar is de sponsor zelf helemaal niet actief.

Takeaway.com verkeert in een biedingenstrijd met investeerder Prosus, de Nederlandse beursgenoteerde tak van Naspers, om Just Eat.

Foto: giewor (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond