Deel dit artikel
-

Technische Unie opent Inspiratiecentrum Smart Industry

In Eindhoven opent Technische Unie volgend jaar een 450 vierkante meter groot inspiratiecentrum over slimme industrie.

Om concurrerend te zijn en te blijven, maken steeds meer industriële bedrijven de stap naar slimme technieken en slimme fabrieken. Wat daar allemaal blij komt kijken, laat Technische Unie zien in het nieuwe Inspiratiecentrum.

Ongeveer 16 leveranciers laten hun oplossingen zien. In de toekomst worden ook trainingen vanuit opleidingscentrum TU Campus aangeboden op de nieuwe locatie. Zo komen theorie en praktijk bij elkaar op dit belangrijke onderwerp.

Bezoekers worden bij binnenkomst direct al meegenomen langs de geschiedenis van de industrie en de vier industriële revoluties met een 360 graden-projectie.

Even verderop tonen de belangrijkste leveranciers van Smart Industry hun meest vooruitstrevende oplossingen. Zo kun je kennismaken met een industriële cobot en zijn er displays van ABB, Draka, Eaton, Geberit, Grundfoss, Lapp, Legrand, OMRON, Phoenix Contact, Pracht, Rittal, Schneider Electric, Siemens, Signify, SMC en Ubel.

Industriële relaties van Technische Unie kunnen het Inspiratiecentrum gebruiken als ontmoetings- of werkplek. Twee vergaderzalen en verschillende werkplekken zijn op afspraak beschikbaar voor vergaderingen of persoonlijke ontmoetingen met vertegenwoordigers binnen de industrie. Ook onderwijsinstellingen, brancheorganisaties en leveranciers worden nadrukkelijk uitgenodigd het Inspiratiecentrum in te zetten voor hun bijeenkomsten.

Het Inspiratiecentrum Smart Industry is vanaf half januari 2021 geopend en is gevestigd op de begane grond van de nieuwe locatie van Technische Unie Eindhoven, De Schakel 14, 5651 GH Eindhoven.

Foto Anamul Rezwan via Pexels

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond