Deel dit artikel
-

T-Mobile hevelt klanten over naar 4G

T-Mobile biedt vanaf november al zijn klanten toegang tot zijn 4G-netwerk. Het Duitse bedrijf schakelt maandag 18 november 2013 over op 4G en zorgt er dan direct voor dat ruim 100.000 klanten kunnen beschikken over de hoogste 4G-snelheden (30 of 50 Mbps) zonder extra kosten.

Het 4G-netwerk is allereerst beschikbaar in Groot-Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en (delen van) Den Haag voor alle particuliere en zakelijke klanten en voor prepaid, mobiel breedband internet en MTV Mobile.

De snelheid is afhankelijk van de databundel: bij een bundel tot 1GB data is 15 Mbps beschikbaar. Bij 1 en 2GB ligt de snelheid op 30 Mbps. De hoogste 4G-snelheden zijn vanaf een abonnement met 1000 MB beschikbaar. Er geldt daar nog wel een limiet. Bij Samengesteld en Stel Samen-abonnementen krijgen klanten bij tachtig en honderd procent van het verbruik van hun datategoed een SMS-bericht. Na het bereiken van de datalimiet gaan ze automatisch terug naar een lagere internetsnelheid.

Het T-Mobile netwerk is voor het eerst ook geschikt voor alle iPhones die 4G ondersteunen (iPhone 5, iPhone 5s en iPhone 5c).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond