Deel dit artikel
-

T-Mobile verkoopt Euronet

T-Mobile wil bedrijfsonderdeel Euronet (Online.nl) aan CDS Group te verkopen om zich meer toe te kunnen leggen op mobiel internet. De CDS Group is in Nederland ook actief met CanalDigitaal en kan zo uitbreiden. De verkoop is nog onder voorbehoud van toestemming van de ondernemingsraad en toezichthouder ACM.

CDS Group is de aandeelhouder van M7, vooral bekend van digitale satelliet televisie, en die kan met Euronet haar vaste internet en telefoniediensten in Nederland verder verstevigen. Sinds kort biedt CanalDigitaal ook internet, bellen en televisie aan over glasvezel, te beginnen in de gemeente Aalburg.

Met het aanbieden van Televisie, Internet en Bellen over glasvezel bevestigt CanalDigitaal haar positie als complete aanbieder van telecommunicatiediensten. Sinds 1996 levert CanalDigitaal digitale televisie in Nederland en was daarmee de eerste aanbieder van digitale televisie in Nederland. Met hoogwaardige digitale en HD-beeldkwaliteit, een breed zenderaanbod en innovatieve diensten onderscheidt CanalDigitaal zich in de markt.

Euronet biedt een breed scala aan internet- televisie- en telefoondiensten (triple play) voor de particuliere markt en kleine bedrijven en maakt daarvoor deels gebruik van de eigen vaste netwerkinfrastructuur. Momenteel heeft Euronet rond de 270.000 klanten. Euronet werd eind 2007 onderdeel van T-Mobile Netherlands na de overname van Orange Nederland door Deutsche Telekom.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond