Deel dit artikel
-

TNO start trainingen over intellectueel eigendom

TNO start een Nederlandse versie van het online IP kennisplatform en trainingsprogramma L2Pro over intellectueel eigendom. Training en begeleiding wordt gegeven door experts van TNO en het European Patent Office. De training start op 16 oktober aanstaande.

Tijdens een negen weken durende part-time online training leren startups en ondernemers alle ins en outs op het gebied van intellectueel eigendom.

Het L2PRO-kennisplatform en trainingsprogramma zijn in het leven geroepen om startups en ondernemers te ondersteunen bij het beter benutten en inzetten van intellectueel eigendom om hun commerciële resultaten te verbeteren. Het platform is al actief in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Italië. Nu is het de beurt aan Nederlandse ondernemers.

Met behulp van feedback uit de deelnemersgroep zal continu gewerkt worden aan optimalisatie van de training en het platform, om zo startups en ondernemers zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen in hun innovatie en plannen geen plannen blijven, aldus TNO.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond