Deel dit artikel
-

Traffic4u opent kantoor in Amsterdam

Het bureau voor zoekmachine marketing Traffic4u zal naast de vestiging in Groningen ook een kantoor openen in Amsterdam. Het personeelsbestand wordt uitgebreid van 20 naar 25 medewerkers. Onlangs openden ook zeven Friese ict-bedrijven een gezamenlijk kantoor in Amsterdam.

Traffic4u zegt dat het een goed eerste half jaar achter de rug heeft. De omzet verdriedubbelde ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het aantal klanten verdubbelde, nieuw zijn onder meer Speurders.nl, Renault, Golden Tulip en Chrysler.

“Zo’n 90 procent van onze klanten is gevestigd in de randstad,” zegt Gert Jan Munneke, directeur van Traffic4u. “Gezien de groei in de budgetten en het toenemende belang van zoekmachine marketing voor bedrijven in het algemeen, brengt een kantoor in Amsterdam grote voordelen en tijdswinst met zich mee.” De tweede vestiging zal in eerste opzet dienen als sales-kantoor.

Eerder deze maand opende op het Amsterdam Science Park ook het ‘Fryslân House’, een gezamenlijk kantoor van zeven Friese ict-ondernemingen. Ook zij zien het aantal klanten in het westen van het land toenemen en zochten vervolgens naar een oplossing om de afstand tot Friesland te overbruggen.

De bedrijven die in het ‘Fryslân House’ – het voormalige gebouw van incubator Twinning – een gezamenlijk onderkomen hebben gekregen zijn Compano, Hawar Information Technology, Icit Solutions, ICT Center Friesland, Snakeware, Vincis en Wannit.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond