Deel dit artikel
-

TravMedia opent zakelijk online platform reisbranche

Uitgeverij TravMedia uit Hilversum lanceert vandaag TravConnect, een initiatief waar professionals uit de reisindustrie kennis delen via het web, bijeenkomsten en webinars.

KLM, Sound of Data, Zoover en Corendon zijn een aantal van de ruim twintig bedrijven die zich aansluiten op TravConnect.nl. De site gaat vandaag live en is bedoeld als platform voor de zakelijke reiswereld.

Initiatiefnemer Boy Lokhoff: “TravMedia is marktleider met b2b-marktinformatie in de reisbranche. Het is duidelijk dat deze markt hard aan het veranderen is. De fysieke spelers moeten naar online en aan de andere kant heb je de pure players die zich doorontwikkelen. TravConnect moet het hart van de branche worden die deze beide groepen bedient.”

Experts van de ondersteunende bedrijven schrijven dagelijks over onderwerpen als multichannel, social media, marketing, e-commerce “en zelfs imagineering”, een soort belevingscommunicatie rondom innovatie.

“TravConnect is een platform, omdat we jaarlijks ook tussen de tien en twintig events rondom deze specifieke onderwerpen willen organiseren.” Daarnaast krijgen de sprekers en specialisten een podium met de geplande webinars, die in zo’n twintig minuten één specifiek onderwerp zullen uitdiepen.

Lokhoff en zijn team stonden een paar weken geleden aan de basis van de populaire Facebookpagina die oud-medewerkers van Oad aan een nieuwe baan wil helpen.

Foto: Brian Clift (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond