Deel dit artikel
-

Twee Nederlandse deelnemers aan Startupbootcamp Commerce

Slechts twee Nederlandse bedrijven doen mee aan Startupbootcamp Commerce, het wereldwijde innovatieprogramma voor start-ups en scale-ups, dat vanaf 28 februari 2019 weer van start gaat. De overige deelnemers komen uit Verenigd Koninkrijk, Singapore, de VS, Turkije, Oekraïne, Duitsland en Italië.

FWDpay (SMART Direct Debits) en Weareeves (naar eigen zeggen het eerste sociale schoonheidsnetwerk) zijn de beide Nederlandse deelnemers aan het programma dat eind januari werd afgetrapt met een tweedaags evenement op het hoofdkantoor van PwC in Amsterdam.

Het aanbod is divers: High Profile Club (VK) is een technologisch PR-platform dat ondernemers in contact brengt met de media, Ubique (Italië) richt zich op de bezorging van onderdelen, Paywith.glass (VK) is een universeel platform voor mobiele betalingen en Waitrr (Singapore) een mobiel bestel- en betaal platform dat gasten een ‘naadloze eetervaring’ bezorgt.

Tijdens een vier maanden durende internationale scouting periode werden in grote Europese (detail)handelscentra en op belangrijke technologische evenementen, zoals de Web Summit in Lissabon en de Webrazzi-conferentie in Istanboel, uit meer dan vierhonderd aanmeldingen elf bedrijven geselecteerd.

Op 28 mei 2019 wordt het programma afgesloten met een presentatie tijdens de Demodag. De teams profiteren van de strategische ondersteuning door deskundigen, topmanagers, bedrijfsmentoren, investeerders en zakelijke partners.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond