Deel dit artikel
-

Uitzendingen SBS nu ook terug te kijken op internet

SBS heeft de websites van de drie tv-zenders vernieuwd. Het is nu onder meer mogelijk om uitzendingen terug te kijken.

De veelgevraagde  functie ‘Programma Gemist’ biedt de bezoekers de mogelijkheid om programma’s als ‘Holland’s got Talent‘, ‘Hart van Nederland‘ en ‘Waar is de Mol?‘ op een zelfgekozen tijdstip te bekijken.

De komende maanden wordt dit aanbod uitgebreid. De toestemming van sommige producenten laat nog even op zich wachten laat een woordvoerder van SBS weten. "We zijn in overleg. Maar het gaat meer tijd kosten dan wij geduld hebben. Dat moet natuurlijk groeien."

De mogelijkheid om gemiste uitzendingen terug te kijken bestaat al langer bij de publieke netten en bij de commerciële zenders van RTL. Bij SBS liet het even op zich wachten omdat ze het niet ‘op de site kwijt konden’. "Nu hopen we op een inhaalslag", aldus een woordvoerder van SBS.

De sites van Net5, Sbs6 en Veronica zijn niet alleen in een nieuw jasje gestoken, maar hebben ook een verbeterde navigatie en meer content gekregen. Zo is er een groter aanbod van video’s, fotogalerijen en programma-informatie.

Ook adverteerders krijgen in de nieuwe omgeving meer mogelijkheden. Zo komen er onder meer nieuwe bannerformaten beschikbaar.

Daarnaast bieden de nieuwe sites een grotere flexibiliteit waardoor bijvoorbeeld snel een sponsorsite gebouwd kan worden en er is ruimte voor advertorials. Door technische beperkingen was dit laatste eerder te omslachtig en te duur. SBS hoopt met de nieuwe veranderingen sneller te kunnen inspringen op de wensen van een adverteerder.

Deel dit bericht

2 Reacties

multimedia

Zijn ze wel een beetje laat mee? je kan al langer dan 2 jaar bij regionaal tv gemist uitzendingen bekijken.

Robin

Het wachten is op programma's zoals Peking Express, Tussen de Oren en Het Blok. Allen van Net5. Wat mij betreft d? toppers uit de SBS groep. Maar de massa zal daar anders over denken wellicht.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond