Deel dit artikel
-

Vente-Exclusive.com neemt activiteiten Snapstore over

Vente-Exclusive.com neemt voor een onbekend bedrag  Snapstore over, de online activiteiten van Cameleon Famous Clothes. Daarmee versterkt het bedrijf zijn positie in onlineverkopen van mode- en lifestyleproducten. Beide partijen sloten eveneens een overeenkomst om in de toekomst op verschillende gebieden samen te werken.

Cameleon heeft 10.000 vierkante meter winkelruimte in de outletwinkels in Woluwe en Genval en wil zich daar op concentreren. Cameleon behaalde in 2014 een omzet van ongeveer 30 miljoen euro (exclusief de online activiteiten).

De webshop van Snapstore blijft voorlopig actief onder dezelfde naam en voor de huidige klanten verandert er niets. Hun lopende bestellingen worden verzonden. Wel wordt het aanbod van Vente-Exclusive.com fors groter.

Vente-Exclusive.com specialiseert zich naar eigen zeggen online privéverkoop van mode- en lifestyleproducten. De site telt meer dan 3 miljoen leden.

Beide bedrijven gaan meer samenwerken, onder meer door het delen van expertise en contacten in de mode- en lifestylesector.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond