Deel dit artikel
-

Vier miljoen gulden voor Timegrip in tweede financieringsronde

Het Nederlandse bedrijf Timegrip International heeft een tweede financieringsronde succesvol afgesloten en ruim vier miljoen gulden aan investeringen binnengehaald. Onder andere ABN/Amro Participaties en Stirr It Up Investments hebben geld gestoken in de 'wireless application service provider'.

Op dit moment biedt Timegrip twee producten die via telefoon, WAP en internet te gebruiken zijn. Met TimeGrip Journal kunnen klanten online hun urenregistratie bijhouden. Het andere product van het Haarlemse bedrijf is K7, een module om gereden kilometers te registreren. Timegrip richt zich vooral op de lease-markt.

In december vorig jaar sprak ceo Mark Roelofsen de verwachting uit dat het bedrijf in het eerste jaar 45.000 klanten zou hebben voor haar k7-dienst. Volgens Roelofsen hebben zich tot nu toe zo'n twaalfduizend betalende gebruikers gemeld voor de kilometerregistratiedienst. "Voor Timegrip Journal hebben we enkele tientallen klanten, die zelf ons product aanbieden aan hun eigen klanten", aldus Roelofsen.

Roelofsen: "We opereren op dit moment voornamelijk in Nederland. Maar we zijn ook in Parijs gestart, daar begint het nu te lopen." Over de omzetontwikkeling van Timegrip wil Roelofsen alleen zeggen dat het goed gaat. Wel wil hij kwijt dat het bedrijf nog geen winst maakt. "We hopen aan het begin van volgend jaar break-even te draaien", aldus de CEO.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond