Vijfde editie Digital Dinner Amsterdam in De School

Wat hebben de toekomst van de gehaktbal, interactieve installaties en satelliettechnologie met elkaar gemeen? Het is een greep uit de vijf verschillende ‘Side Projects’, inspirerende projecten waarover creatieven op 6 oktober vertellen, tijdens Digital Dinner Amsterdam.

Het diner staat ieder jaar in het teken van creativiteit en technologie. Zo’n 120 senior creatieven, design directors en strategen van vooraanstaande digitale bureaus, start-ups en merken ontmoeten elkaar. Met als enige doel om inspiratie op te doen en van elkaar te leren.


Inspirerende side projects

De creatieven die tijdens deze jubileumeditie presenteren zijn Matthew Young (Penguin Random House), Martijn van Dam (Momkai), Ville Himberg (Reaktor), Thijs Biersteker en Bas van de Poel. Zij zullen tot de verbeelding sprekende projecten laten zien die ze naast hun werk doen. Moderators van de avond zijn Dick Buschman (ACHTUNG! mcgarrybowen) en Bert Hagendoorn.


Restaurant De School

De locatie voor deze jubileumeditie is een combinatie van creatieve en culturele broedplaats, waar je tevens fantastisch kunt eten: het sinds begin dit jaar geopende restaurant De School. Elk jaar is het diner vooraf uitverkocht. De meeste plaatsen zijn inmiddels bezet, maar er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar via www.digitaldinneramsterdam.nl

Digital Dinner Amsterdam is een initiatief van Emerce, in samenwerking met Bert Hagendoorn, ACHTUNG! mcgarrybowen en Dutch Digital Design. Friends zijn Made.For.Digital, Code d ‘Azur, Bob Mayata, Merten Snijders en Pop The Campaign.

Het Digital Dinner is onderdeel van Amsterdam eWeek.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug