Deel dit artikel
-

Voormalig Iffiliate maakt doorstart

[update 15:39] Affiliatenetwerk Iffiliate maakt een doorstart. Er is getracht om zo veel mogelijk personeel en klanten bij dat proces te betrekken.

Vanochtend zal het bedrijf bekend maken vanuit welke positie het een doorstart maakt. Dat bevestigt Rob Oud aan Emerce.

Oud is bestuurder bij Media Nova, een van de aandeelhouders van Testnet Holding. Iffiliate was de handelsnaam van het bedrijf onder die holding die vorige week failliet werd verklaard.

De bestuurder zegt dat er vanuit Testnet Holding een doorstart wordt gemaakt. Het kantoor van het affiliatenetwerk is inmiddels weer bemand.

Over de toedracht van het faillissement is vooralsnog weinig duidelijk.

Update:
Oud laat per e-mail weten: ‘De curator heeft in het faillissement van Testnet B.V., welke uitgesproken werd op dinsdag 10 april door de Rechtbank te Rotterdam, toestemming gegeven voor een doorstart. Daarmee worden alle activiteiten overgenomen door Testnet Holding B.V., de voormalige aandeelhouder van Testnet B.V. De onderneming zal verder gaan als iffiliate Performance Network, de naam die dit voorjaar al werd geïntroduceerd ter vervanging van het oude Testnet. Testnet Holding B.V. is onderdeel van Media Nova B.V. een investeringsmaatschappij actief in de online media.”

Foto: Conanil (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Anoniem

Ben benieuwd op ze alle klanten en publishers nog wel gaan tegemoetkomen, anders is het een mooie sterfhuisconstructie geweest..

Chef

Je vraagt je af wie er nog blijft publishen als hij eerst al zijn openstaande vergoeding kwijt is

gedupeerde

Wij behoren tot de gedupeerden. Het valt me mee dat een doorstart mogelijk is. Testnet was toch al op sterven na dood. Media Nova voert een Sjoerd Koostra strategie. Dat soort mensen bestaan dus nog steeds.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond