Deel dit artikel
-

Vraag naar cryptospecialisten neemt sterk toe

Ondanks de waardevermindering van de Bitcoin en de onrust op de markt van cryptomunten heeft deze sector al wel veel banen opgeleverd. Volgens banensite Indeed groeide het aantal banen de afgelopen vier jaar wereldwijd explosief.

Mensen zoeken over het algemeen minder naar woorden als blockchain en Bitcoin, maar het aantal advertenties voor cryptospecialisten neemt juist toe. Zo is er veel vraag naar ontwerpers van crypto-apps of naar ontwikkelaars die verstand hebben van blockchain en programmeertalen als Rholang, Hyperledger en Bitcoin Script.

Grote adverteerders zijn IBM, accountantskantoren als EY en specialisten als Coinbase, Ripple, Circle, Kraken en ConsenSys.

Bitcoinbanen zijn volgens Indeed in elk geval minder volatiel dan de Bitcoin.

Foto Stanislaw Zarychta (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Ron Franzen

Lol, die eerste zin “Ondanks de waardevermindering van de Bitcoin”.
Welke waardevermindering? De asset is sinds 2009 meer dan 18 miljoen procent gestegen in waarde. Gebruik nu eens eindelijk die zoom-out knop.

De waardevermindering zit in de Euro, de Dollar, et cetera. Door QE-programma’s van de Centrale Banken en door het ongeremd geld creëren van banken. DAAR zit de waardevermindering.

Kom op Emerce, verdiep je nu eens goed in Bitcoin en schrijf niet elke keer van die onzin, alleen maar op de korte termijn prijs gericht.

Dank u.

Jos

Mijn zoom-out knop zegt iets heel anders:

Weet je nog dat de Bitcoin op 20.000 dollar stond, en allerlei figuren zeker wisten dat eind 2018 de Bitcoin weer op dat niveau zou staan?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond