Deel dit artikel
-

Weer onlineveiling per afslag

Een tweede onlineveiling introduceert een model waarbij het laagste bod wint. Na NLBieder van Groningse studenten, komt nu ook Thuisbieden.nl met veilen per afslag.

Niet het hoogste, maar juist het laagste bod wint bij Thuisbieden.nl. Waar NLBieder een breed aanbod heeft met tablets, horloges en kleding tot cosmetica, games en accessoires, richt Thuisbieden.nl zich op gadgets van A-merken als Apple, Bose en Samsung geveild met een maximale korting van achtig procent. De prijs wordt via een veilingklok realtime gestreamed naar alle bieders.

Er is nog iets aparts aan de veiling. Geïnteresseerden kunnen gratis meekijken met veilingen, maar als ze mee willen bieden dienen ze een entreebewijs van één euro in te leveren.

Thuisbieden.nl veilt op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur. Een veilingronde duurt twee tot vijf minuten en wie een product koopt, heeft het binnen drie werkdagen in huis. Betaling vindt veilig plaats via iDEAL, vooruitbetaling of pinnen aan de deur en verzending is gratis. Het aantal veilinguren en het aantal veilingen zal op korte termijn opgeschaald worden.

De website is het initiatief van Robbie Sakkers en Jeroen Sakkers.

Deel dit bericht

6 Reacties

Jeremy Timessen

Slim, ze geven eigenlijk alleen maar een flinke korting. De echte winst wordt waarschijnlijk behaald op de entreebewijzen. De link doet het overigens niet in het artikel.

Sander

“Een tweede onlineveiling” -> moet zijn “vijfde” want er waren er al drie eerder (in de afgelopen 4 jaar).

Redactie Emerce

Bedoeld wordt het tweede bedrijf in korte tijd. De rest, hebben we begrepen, is alweer verdwenen.

Henk

Interessant. Transparant businessmodel. Ook spannend.

Mmtje

Als het net als hotelveilig wordt is het goed.

Arne

Zag dat er een iPhone 5 16GB uit is gegaan voor € 691.81, terwijl als je hem bij Apple koopt je hem hebt voor 670 🙂

http://www.thuisbieden.nl/veilingen/apple-iphone-5-12/

Maar leuke startup!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond