Deel dit artikel
-

Willem Alexander opent The Next Web

Koning Willem Alexander gaat het Amsterdamse congres The Next Web openen op donderdag 25 april. Dat maakte organisator Boris Veldhuijzen van Zanten vrijdag bekend.

Veldhuijzen van Zanten zegt de toekomstige koning een paar keer te hebben ontmoet. ‘We delen dezelfde interesses en optimisme over de toekomst en de rol die technologie daarin kan vervullen.’

Willem Alexander zit onder meer in het bestuur van het Platform voor de InformatieSamenleving, waarin overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties kennis uitwisselen en samenwerken om de ontwikkeling van de Nederlandse informatiesamenleving te bevorderen.

Andere gasten zijn auteur Tim Ferriss, ondernemer Stephen Wolfram, en Gary Shapiro, de directeur van de Amerikaanse gadgetbeurs CES, die jaarlijks in Las Vegas wordt gehouden. Nederlandse sprekers zijn onder meer Siebrand Dijkstra van AppMachine en Mark Voermans van Microsoft.

Het tweedaagse congres vindt net als vorig jaar plaats in de Gashouder in Amsterdam.

Deel dit bericht

3 Reacties

AnZo™

Op donderdag 25 april dit jaar is Willem Alexander nog steeds kroonprins.

RouteXL

Watermanagement is ontzettend belangrijk, maar dat onze toekomstige koning de opening doet van TNW is een zichtbaar signaal dat hij ook online ontwikkelingen omarmt. Goede stap die mij gek genoeg een stuk meer vertrouwen geeft in hem als staatshoofd. Nu nog actief twitteren en “prins bier” wordt een koning om trots op te zijn!

Redactie Emerce

We hebben hem vast gekroond.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond