Deel dit artikel
-

World of Wallpapers haalt half miljoen euro op

Het bedrijf World of Wallpapers (WOW) van deejay Ricky Rivaro heeft 450.000 euro aan investeringskapitaal opgehaald, gedeeltelijk als borgstellingskrediet.

Dat meldt Rivaro (echte naam: Rik de Vries) aan Emerce. Het krediet is verstrekt door ABN AMRO. Daarbij staat de overheid garant voor een deel van de lening.

Voor dat geld zijn inmiddels zes man aangenomen voor de internationale uitrol.

De Vries heeft onder meer BMW, Universal Music, Red Bull en WNF zover weten te krijgen dat zij ‘wallpapers’ – beeldvullende beelden op het openingsscherm van mobiele telefoons – sponsoren. Om de vijf vertoningen verschijnt er een gesponsorde wallpaper van de dag.

De eerste wallpapers werden vijftig dagen geleden gelanceerd en zijn nu 50.000 keer gedownload. Inmiddels zijn er 75 partners op het platform.

 

Deel dit bericht

2 Reacties

Enrico

Veelbelovend concept. De WOWcal, een agenda app voor iPhone, is echt een aanrader!

Wilfred Stegeman

WoWcal heeft medio juni in precies 3 landen een ranking, te weten Suriname #8, Nederland #96 en Bahrain >#300. Dat zijn maximaal 35 installs per dag. Denk dat het verhaal van 450K incl borgstelling door de overheid dan ook lichtelijk overdreven is, als er überhaupt al iets van dit verhaal klopt. Ik verwacht van Emerce meer onderzoek voordat dit soort pr-verhalen worden geplaatst, of anders in ieder geval een follow up.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond