Deel dit artikel
-

Social Conference: Young Influentials aan de macht

Young Influentials zijn de voorlopers van een nieuwe generatie met een wezenlijk andere mentaliteit en idealen, bij wie het niet draait om bakken geld en traditionele statussymbolen, maar om ondernemen, vernieuwing, zingeving, delen, creativiteit en diepgang. Op The Social Conference aanstaande donderdag stelt een aantal influentials zich voor.

Ze hebben andere houding ten opzichte van consumptie, merken en marketing. Zijn kritisch en veeleisend en beseffen dat er een zekere afhankelijkheid is van consumptie. Young Influentials vormen het vliegwiel van toekomstige afzet. Zij stellen de lens scherp op wat ‘komt’ maar nog niet ‘is’, op wat authentiek is en wat alleen maar glamour. En ze maken (vaak) gebruik van sociale media.

In het panel Chris Rigaud van First Day of Spring. Chris heeft zeven jaar ervaring in merk- en campagneontwikkeling in co-creatie met Young Influentials voor merken als Peroni, Rotterdams Philharmonisch Orkest en Ministry of Sound (UK).

Gwenda van Vliet startte haar carrière In 2012, na haar Masters in Design aan de Design Academy Eindhoven (DAE) met Product design. Niet lang daarna stapte ze over naar visuele marketing voor prestigieuze modemerken. Sinds 2011 is ze werkzaam bij VF, eerst als Global Marketing Manager en sinds 2013 als Global Marketing Director. Voor haar is marketing ‘inspiring consumers by the same passion that drives you’.

Diederik van Gelder is samen met Rogier Leopold Bilder & De Clercq gestart. Beiden woonachtig in Amsterdam, kampten zij dagelijks met de vraag ‘wat zal ik vanavond doen met eten?’. Naast de twee winkels, wordt er hard gewerkt aan de Bilder & De Clercq Wall, een interactieve bestelmuur voor op kantoren! Ook zal dit jaar bezorging in Amsterdam door een personal shopper mogelijk worden.

The Social Conference wordt 12 februari gehouden in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tickets zijn hier te bestellen.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond