Deel dit artikel
-

Ziggo sluit deal met Warner

Klanten van Ziggo kunnen de films van Warner Bros on demand kijken. Met een overeenkomst met de Amerikaanse filmmaatschappij, breidt Ziggo de diensten in het interactieve televisie-pakket uit.

Gebruikers van interactieve televisie van Ziggo kunnen in de filmbibliotheek films kijken die enkele maanden blijven staan. Per maand wordt hiervan ongeveer 25 procent verschoond. Binnen deze tak is Warner TV te vinden. Daarnaast kan de gebruiker videos on demand kijken van de filmmaatschappij.

In Nederland biedt Warner TV naast on demand toegang tot verschillende televisieseries ook Warner-films. Het gaat om 150 speelfilms, 600 afleveringen van televisieseries en 100 uur aan animatie.

Vanaf deze week is het mogelijk de films van Warner op te vragen. Ruim een maand biedt Ziggo nu interactieve televisie aan Volgens een woordvoerder zullen het ‘er nog niet veel zijn’: “De reclame camapgne loopt ook pas sinds een week of twee.”

Liefhebbers van televisieseries krijgen onder meer ER en Friends voorgeschoteld. Speelfilms die opgevraagd kunnen worden zijn bijvoorbeeld ‘Harry Potter and the Sorcerer’s Stone’, ‘Ocean’s Eleven’ en ‘The Matrix’.

Ziggo levert analoge en digitale televisie aan 3,3 miljoen abonnees. Meer dan 1,2 miljoen daavan kijken digitaal.

Bron foto: striatic (CC)

Deel dit bericht

1 Reactie

ton van der stelt

jammer dat het weer allemaal oude films zijn maar ja daar zijn de nederlandse zendgemachtigde goed in lekker goedkoop en kijk ook eens naar al die herhalingen op de nederlandse buis

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond