-

EDAY: Future Of Business – drones dringen door tot dagelijkse business

EDAY: Future Of Business – drones dringen door tot dagelijkse business

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

De tijd is daar dat drones en andere autonome hardware doordringen tot ons dagelijks leven. Emerce publiceert een unieke, exclusieve documentaire die laat zien waar we nu staan.

Software en hardware worden slimmer. Machines die autonoom worden aangedreven zoeken een weg, en hun plek, in onze maatschappij. Ontwikkelaar zoeken de randjes van het mogelijke op, overheden zoeken juridische grenzen die innovatie- en concurrentiekracht overeind houden.

In deze documentaire van een half uur spreken we met ondernemers en wetenschappers over hoe zíj drones en andere autonome hardware inzetten. Denk aan de boten voor de Amsterdamse grachten van Roboat.org, de software van CaptainAI die van zelfrijzende auto’s leert varen door de Rotterdamse haven.

De haven van Rotterdam lijkt een epicentrum van innovaties. De eerste drones gaan daar spoedig de lucht in, in de laagste luchtlagen. Wellicht verrassend toont ook de binnenvaartsector zich positief nieuwsgierig naar de volgende stap van automatisering in hun voor Nederland cruciale vak.

Verder spreken we wetenschappers over de onderliggende details en trends en kijken we in noord-Nederland hoe drones op een aantal vlakken maatschappelijke verkenningen uitvoeren. Bijvoorbeeld: hoe werken ze samen met de burgerluchtvaart? Zomaar een van de vele vragen die in Groningen en de Noordzee worden uitgezocht.

Samenstelling en interviews: Monique van Dusseldorp

Collectie: Emerce EDAY

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond