Wat generatieve AI wel en niet kan doen voor financials

Gasten: Dennis de Reus, Job van den Berg Host: Dennis de Reus, Job van den Berg
Wat generatieve AI wel en niet kan doen voor financials

Hoe maakt ABN AMRO gebruik van AI? En wat doen andere banken in Nederland met deze technologie?

AI en machine learning worden onder meer gebruikt om geavanceerde fraude-detectie systemen te ontwikkelen en voor snellere en betere customer service. In deze video gaan Dennis de Reus (ABN AMRO) en Job van den Berg (The Automation Group) in discussie over de kansen die AI biedt en de zorgen die er zijn over verkeerd gebruik. 


Gast
Dennis de Reus
Head of Innovation Technology, ABN AMRO

Dennis is binnen ABN AMRO verantwoordelijk voor Innovation Technology. In deze rol is hij nu onder andere actief met de uitrol van Generatieve AI binnen de bank. Hij heeft een achtergrond binnen McKinsey Digital waar hij binnen verschillende bedrijven aan digitale en data-gedreven transformaties gewerkt heeft.


Gast
Job van den Berg
Co-founder, ai.nl en The Automation Group

Job van den Berg is een veelgevraagd spreker en expert op het gebied van data en AI. Hij is co-founder van de bedrijven ai.nl (keynotes, trainingen en workshops over AI) en The Automation Group waarmee hij bedrijven helpt om efficiënter te werken en meer impact te maken door het bouwen van AI softwarerobots. Eerder werkte Job als data director bij DPG Media en Kantar. Job deelt geregeld zijn inzichten in de media en is mede-auteur van het boek “Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten”.


Host
Roland Kroes
Host, Emerce

Roland Kroes is een host voor Emerce TV.


Gerelateerde artikelen