-

Hoe organiseer je meer zorg door digitale zorg te omarmen?

Hoe organiseer je meer zorg door digitale zorg te omarmen?

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

Buiten de zorg zetten digitale diensten de wereld compleet op z’n kop. De zorg is de volgende branche die de taxi-, reis- of bankensector achternagaat. Maar hoe en wanneer?

De risicomijdende zorgsector veranderen is een proces van jaren. Voor toolontwikkelaars ligt er de uitdaging om in dat oude systeem stap voor stap de ruimte te vinden om hun nieuwe tools te implementeren. In deze video vertellen Fenna Heyning (directeur Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen) en Marlies Schijven (chirurg en hoogleraar Simulatie, Serious Gaming en Applied Mobile Healthcare) waar de digitaliseringskansen liggen, hoe die gepakt kunnen worden en hoe de patiënt zo steeds meer kwaliteit in de zorg ontvangt.

Volgens Heyning en Schijven gaat vooral de patiënt er flink op vooruit. Digitale zorg maakt maatwerk mogelijk en kan van de zorg weer ménsenwerk maken. Maar dan is er wel meer nodig dan alleen het invoeren van digitale tools. Er is een hele nieuwe indeling van het ziekenhuis nodig. Je hoort er alles over in deze video.

Sprekers: Fenna Heyning (Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen Directeur) & Marlies Schijven (Amsterdam UMC Hoogleraar Simulatie, Serious Gaming en Applied Mobile Healthcare aan de Universiteit van Amsterdam)

Collection: Emerce Health 2021

Host: Krijn Schuurman

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond